Moikka maailma!

Tervetuloa käyttämään Hämeen Sanomien blogeja. Tämä on ensimmäinen artikkelisi, jonka olemme luoneet sinulle valmiiksi. Voit muokata sitä tai poistaa sen ja aloittaa omien artikkeliesi kirjoittamisen!

2 kommenttia artikkeliin “Moikka maailma!”
  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla linkki, jonka avulla voit halutessasi muokata sitä tai poistaa sen.

  2. avatar Mies aseman seudulta sanoo:

    Hei,

    tämä puolestaan on trolli. Sen tarkoitus on ruotia joku blogi-artikkelissa kirjoitettu yksityiskohta irroittaen se asiayhteydestään. Samalla pyritään kääntämään kirjoittajan väite päälaelleen tai provosoimaan päivystävät kommentaattorit ja änkyrät inttämään kunnallispoliitikkojen salaliitosta tai koirankakoista.

Jätä kommentti

css.php